Review pagina

Wij stellen het op prijs als u een bericht achterlaat.

Schrijf hier eenvoudig een review over Keizer Infra. Of lees simpelweg de reviews door die voor u geschreven zijn. Heeft u vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen middels het contact formulier. 

Tuin aanleg

5,0 score

Zeer vriendelijk en harde werkers. Het resultaat mag er dan ook zijn. Ze hebben bij ons de voor en achtertuin aangelegd. Wij zijn er blij mee.

Hoepel

Wij horen het graag.

Schrijf een review

Meest recente reviews

Tuin aanleg

5,0 score
maart 14, 2024

Zeer vriendelijk en harde werkers. Het resultaat mag er dan ook zijn. Ze hebben bij ons de voor en achtertuin aangelegd. Wij zijn er blij mee.

Hoepel

Oud medewerker betalingen afspraken niet na komen

1,0 score
januari 19, 2024

Ik heb bij Gebr keizer gewerkt een maand of vier in begin zijn ze goed te spreken over je tot dat je een conflict met ze krijgt!
Oa om dat ze je vakantie niet willen door betalen..
Vervolgens na de bouwvak krijg je een werkbus van ze mee om je werkt te kunnen doen! Kom je op de klus aan zit er geen gereedschap in!
Vervolgens word je ziek krijg je de zelfde dag om 11 uur in de avond een ontslag brief binnen al met al je snapt het wel rechtzaak in en natuurlijk Weerd ik in me gelijk gesteld door de rechtbank
Staat er nog 6200.- open die ze me nog moeten betalen.
Ik heb een link hiero als er mensen zijn die ook nog geld van keizer krijgen. Meld je hier dan aan samen zijn we sterk💪
https://m.me/ch/AbaVsyCX6GOGZgwp/

RONALD MOERKENS!!

Schande

1,0 score
januari 5, 2024

Voor ons alleenstaande moeder wouden we als verrassing een compleet nieuwe achtertuin met bestrating. Ze hadden er 1 dag voor nodig, maar toch waren de heren 3 dagen bezig. Vakmanschap was ver te zoeken. De heren leken meer op afgekeurde Automonteurs. Bestrating van de oprit leek nergens op. Mijn zoon van 4 jaar maakt met zijn legoblokjes nog meer kwaliteit. Mijn moeder was ook zeer ontevreden. Verschrikkelijk vond ze het!!! Het eerste wat ze zei was: hebben jullie zo hekel aan mij? Ga niet in zee me dit soort clowns. Alberto Stegeman zou zeggen…Wij gaan Nederland voor jullie waarschuwen

Jan Wijnhoud

Alle reviews lezen?